TIOR

Curatenia creditelor neperformante continua in Romania

Curatenia creditelor neperformante continua in RomaniaProcesul de curăţire a creditelor neperformante din România continuă. O nouă banca scoate la vânzare pachete ale creditelor neperformante. Vezi despre cine este vorba!

 

CEC Bank este gata să vândă un nou pachet al creditelor neperformante. După ce la finalul anului 2014, banca de stat a reuşit să scape de 200 milioane lei din împrumuturi nerentabile (cedat către grupul Kruk), acum instituţia mizează pe o nouă tranzacţie. Pentru moment, informaţiile referitoare la volumul creditelor neperformante pe care CEC vrea să-l vândă se opresc aici.

 

Despre vânzarea creditelor neperformante către Kruk

 

„Putem confirma achiziţia unui portofoliu de credite neperformante de la CEC Bank la sfârşitul anului trecut. Pentru că suntem listaţi pe Bursa de la Varşovia, nu putem prezenţa cifrele exacte“, este cel mai recent anunţ al Kruk România, despre cumpărarea pachetului creditelor neperformante de la CEC Bank.

 

Acesta cuprindea credite pentru persoane fizice negarantate, cu întârzieri la plată de minim 2 ani şi jumătate. Este foarte posibil că preţul plătit de către Kruk să fie de aproximativ 5% din valoarea totală a împrumuturilor, adică aproximativ 10 milioane lei.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI