TIOR

Cum s-a descurcat TBI in primul an pe piata bancara din Romania

http://www.dezvoltatorimobiliar.ro/blog/credite-imobiliareTBI Bank România, sucursala din ţara noastră a bulgarilor de la TBI Bank EAD, are active de 74 de milioane de euro şi credite acordate de 35,7 milioane de euro, cu aproape 50% sub nivelul estimat acum un an, la intrarea pe piaţa bancară din România.

 

TBI Bank România a acordat credite de 35,7 milioane de euro într-un an de activitate în România, cu aproape 50% mai puţin decât plănuiseră la început. Totuşi, banca a atras depozite de 34,5 milioane de euro, număr estimat încă din martie 2013.

 

În România, TBI Bank are deschise 5 agenţii, cele mai multe în Bucureşti (3). Celelalte 2 sunt în Constanţa şi în Iaşi. La nivel european, TBI Bank are un portofoliu de mai bine de 12.000 de companii şi peste 100.000 de clienţi persoane fizice.

 

Pentru restul anului 2014, TBI Bank România şi-a propus diversificarea serviciilor şi produselor oferite, dar şi dezvoltarea reţelei şi a sistemului informatic.

 

Banca-mamă din Sofia dispune de un capital de 36 de milioane de euro şi a încheiat primul trimestru al anului 2014 cu active de aproape 200 de milioane de euro.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI