TIOR

Cum incearca GarantiBank sa popularizeze creditele Bonus Card

Cum incearca GarantiBank sa popularizeze creditele Bonus CardGarantiBank îmbie clienţii să cumpere carduri Bonus Card, oferindu-le posibilitatea de a câştiga vacanţe în destinaţii de lux, din Europa. Care sunt condiţiile de eligibilitate pentru a putea intra în posesia premiilor, aflaţi în continuare.

 

Cu ajutorul campaniei “Trăieşte inedit cu Bonus Card”, Garanti Bank încearcă să popularizeze cardurile de credit Bonus Card. Cei care aplică pentru un astfel de produs şi fac o tranzacţie de minimum 150 de lei cu ajutorul acestuia (până la data de 30 noiembrie 2013) pot câştiga o vacanţă de lux în oraşe precum Copenhaga, Edinburgh, Reykjavik, Cappadocia sau Rovaniemi.

 

De asemenea, în cazul persoanelor care se hotărăsc mai târziu să aplice pentru un card Bonus Card (până pe 16 decembrie 2014) şi fac o tranzacţie de minimum 150 de lei, până pe 7 ianuarie 2014, va mai exista o a doua extragere.

 

Despre cardurile Bonus Card, de la Garanti Bank

 

Numărul de tranzacţii cu Bonus Card au crescut, în comparaţie cu vara trecută. Cel mai mult au crescut tranzacţiile online, cu 40%.

 

Cei care fac tranzacţii cu un astfel de card primesc bonus sume de bani, care pot fi folosite pentru cumpărături gratuite în cele peste 5.000 de magazine partenere Bonus Card, din întreaga ţară. În plus, clienţii pot alege plăți în rate, fără dobândă.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI