Cum incearca BRD sa atraga clienti

24-06-2014 / Blog credite imobiliare

Cum incearca BRD sa atraga clientiBRD, a doua bancă din România după numărul de active (după BCR) încearcă să atragă clienţi cu ajutorul unei oferte pentru creditele imobiliare în euro şi în lei. Află care sunt avantajele noilor tipuri de împrumuturi de la BRD.

BRD, locul al doilea în topul celor mai mari bănci din România după numărul de active, încearcă să atragă clienţi cu ajutorul unei promoţii pentru creditele imobiliare, atât în moneda naţională, cât şi în moneda Uniunii Europene. Pentru aceste împrumuturi, la BRD dobânda anuală efectivă este de 5,75%, pentru creditele în euro, respectiv de 5,65%, pentru cele în lei.

Oferta băncii este valabilă până la dată de 19 octombrie 2014, atât pentru creditele în lei, cât şi pentru creditele în euro. De asemenea, clienţii care cumpără un împrumut imobiliar primesc un Gift Card în valoare de 800 de lei (doar cei care îşi încasează veniturile în cont BRD), sau în valoare de 400 de lei (cei care îşi încasează veniturile în alte conturi bancare).

BRD lasă la alegerea clienţilor tipurile de dobânzi. Acestea pot fi ori fixe (în primii 7 ani şi apoi indexabile, calculate în funcţie de ROBOR-ul la 6 luni şi Euribor-ul la 3 luni), ori variabile pe toată durata creditării, calculate tot în funcţie de indicatorii mai sus numiţi, la care se adaugă marje de 2,25%, respectiv 5%.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.