TIOR

Cum au evoluat creditele la UniCredit in primul trimestru al anului

Cum au evoluat creditele la UniCredit in primul trimestru al anuluiCreditele băncii UniCredit Ţiriac Bank totalizau, la sfârşitul anului 2013, 18,3 miliarde de lei, mai reduse cu 2,5% faţă de sfârşitul anului 2013. Cu toate acestea, profitul net al instituţiei s-a majorat cu 18% în primele 3 luni din 2014, până la 72,1 milioane de lei.

 

Creditele băncii UniCredit Ţiriac Bank s-au redus cu 2,5% la începutul noului an, însă totuşi rămân la un nivel ridicat, de 18,3 miliarde de lei. Astfel, instituţia rămâne printre principalele bănci după numărul de active din România (25,9 miliarde de lei în active la finalul trimestrului întâi). Raportul credite-depozite a fost de 135%, la finele primului trimestru din 2014, după ce volumul depozitelor ajunseseră la 13,6 miliarde de lei.

 

UniCredit Ţiriac Bank a terminat primele 3 luni ale anului având deschise 188 de sucursale, în care lucrau peste 3.100 de angajaţi.

 

“Deşi rămâne la un nivel modest, estimăm o uşoară creştere a apetitului pentru credit în perioada următoare. Pentru restul anului 2014 veştile bune ar putea veni din zona finanţărilor cu fonduri europene şi a marilor proiecte de infrastructură" au spus oficialii instituţiei.

 

UniCredit Ţiriac Bank este deţinută de grupul italian UniCredit, care mai controlează în România şi alte companii de profil, precum UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker şi UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI