TIOR

Cu noile carduri de credit BCR primesti bani inapoi la cumparaturi!

Cu noile carduri de credit BCR primesti bani inapoi la cumparaturi!BCR oferă clienţilor săi carduri de credit ce beneficiază de un nou program de cash-back. Cu ajutorul acestora, banca plăteşte un bonus în cash, în valoare de 2% din valoarea tranzacţiei.

 

Persoanele interesate de noile tipuri de carduri de credit de la BCR pot primi bonusul de 2% pentru cumpărăturile pe care le fac în diverse magazine de îmbrăcăminte şi încălţăminte, la restaurante, la benzinării, pentru plata călătoriilor sau pentru servicii de divertisment.

 

De asemenea, BCR achită şi un bonus anual, în valoare de 1% din totalitatea tranzacţiilor realizate cu cardul de credit.

 

La acest program participă cardurile BCR MasterCard Gold, Powercard, Platinum şi World Signia.

 

Cand primesc clienţii banii?

 

Posesorii de carduri BCR cu serviciul de cash back activat vor primi maximum 400 de lei lunar, până pe data de 20 a lunii următoare celei în care au efectuat cumpărăturile.

 

În plus, aceştia vor fi recompensaţi şi cu o sumă aniversară, ce poate ajunge până la 4.800 de lei. Aceşti bani sunt transferaţi în contul clienţilor luna următoare celei în care împlinesc un an de la data emiterii cardului.

 

Important de ştiut este faptul că nu se acordă niciun fel de cash-back pentru tranzacţiile realizate pentru activităţi de pariuri, în cazinouri sau la loto.

 

Sursa foto: bancherul.ro
 

Elvila
TIOR

903.75 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI