TIOR

Creditele se ieftinesc si la UniCredit

Creditele se ieftinesc si la UniCreditCreditele în lei au devenit mai ieftine şi la UniCredit. Astfel, împrumuturile garantate cu ipotecă sunt acum mai accesibile şi cu 3,2%, în cazul celor de nevoi personale cu ipotecă. Acestea beneficiază de o dobânda variabilă pe 3 ani, iar apoi dobânda devine variabilă.

 

UniCredit, o bancă de top din România, încearcă să-şi atragă clienţii cu dobânzi mai bune la credite. Creditele de nevoi personale cu ipotecă au dobânzi fixe pe 3 ani, iar apoi dobânda devine variabilă. La indicatorul Robor la 3 luni se adaugă o marjă de 3%, mai mică cu 3,2% faţă de trecut. Cei care vor ca dobânda să fie variabilă încă de la început pot alege această soluţie, însă dobândă se ieftineşte cu doar 2 procente în acest caz.

 

Şi creditele ipotecare cu dobânda fixă pe 3 ani s-au ieftinit la UniCredit. Dobânzile s-au micşorat cu peste 1,5%, până la 4,95%. Începând cu anul al patrulea, dobânzile devin variabile, şi au marje de 2%, pe lângă Robor-ul la 3 luni.

 

Creditarea în lei a devenit o alternativă foarte bună la cea în euro, pentru că dobânzile medii au coborît chiar şi sub cele în moneda Uniunii Europene.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI!

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI