TIOR

Creditele ipotecare in lei se ieftinesc la BCR

Creditele ipotecare in lei se ieftinesc la BCRBCR ieftineşte creditele ipotecare în lei cu dobândă fixă. Află care vor fi noile costuri percepute de cea mai mare bancă din România!

 

Banca Comercială Română scade costurile dobânzilor creditelor ipotecare în lei. Pentru creditele cu dobândă fixă în primii 5 ani, aceasta este redusă până la 5,25% pe an. După cele 120 de luni, dobânda devine variabilă, calculată în funcţie de Robor-ul la 6 luni plus o marjă de 3%.

 

Pentru creditele ipotecare cu dobândă fixă timp de 10 ani, dobânda este de 5,95% pe an. Banca aplică o reducere drastică a marjei de dobândă, de la 3,95% la 3%, care se va lua în calcul după expirarea celor 10 ani şi la care se va adăuga Robor-ul la 6 luni.

 

Important de menţionat că noua ofertă a BCR este valabilă pentru clienţii care-şi primesc veniturile în conturile băncii. Pentru cealaltă categorie de clienţi, dobânda este mai ridicată cu 0,2%.

 

“BCR deţine acum o cincime din cota de piaţă a creditelor nou acordate şi vrem să consolidăm această poziţie. Pentru că vrem să ne protejăm clienţii împotriva riscului de dobândă pe perioade cât mai lungi de timp, le oferim dobânzi fixe atractive. De asemnea, am înţeles că, ţinând cont de perioada mare de acordare a creditelor ipotecare de până la 30 ani, clienţii noştri au nevoie de predictibilitate pe o perioadă cât mai lungă de timp. De aceea, am introdus la începutul anului creditul cu dobândă fixă pe 10 ani care este unic pe piaţă din România. Efectul este îmbucurător pentru că peste 20% dintre clienţi optează pentru această variantă”, a fost declaraţia Danei Demetrian, Vicepreşedinte Retail şi Private Banking BCR.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI