TIOR

Creditele din Romania, mai ieftine cu 50% fata de 2013

Creditele din Romania, mai ieftine cu 50% fata de 2013Creditele din România sunt cu aproape 50% mai ieftine faţă de 2013, iar în următoarea perioada acestea vor continua să fie din ce în ce mai accesibile, a declarat Bodan Neacşu, vicepreşedinte Volksbank România, la Zf Live.

 

Pentru că lichiditatea din piaţă a ajuns la un nivel ridicat, iar băncile româneşti trebuie să ofere credite, instituţiile de creditare se întrec în oferte promoţionale, atât la creditele de nevoi personale, cât şi la cele pentru locuinţe.

 

Cum indicatorul Robor la 3 luni, cel mai important element după care se calculează dobânzile la creditele în lei din România a ajuns în jurul valorii de 3%, dobânzile creditelor pentru locuinţe pornesc de la 5,5% - 6%, foarte accesibile publicului larg.

 

Este acesta unul dintre cele mai bune momente pentru a lua un credit? Se pare că da. Şi dobânzile pentru creditele de nevoi personale sunt la valori reduse, pornind de la 9%, iar ofertele băncilor sunt din ce în ce mai atractive, în încercarea acestora de a convinge clienţii să se împrumute.

 

Creditele în euro se ieftinesc şi ele, pentru că Banca Centrală Europeană a ieftinit şi ea dobânda de politică monetară, până la aproape 0%.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI