TIOR

Creditele de nevoi personale, si mai ieftine?

Creditele de nevoi personale, si mai ieftine?Creditele de nevoi personale ar putea deveni şi mai ieftine în următorii ani, potrivit opiniilor specialiştilor. Acestea s-ar putea reduce cu până la 3%.

 

Creditele de nevoi personale, care se acordă exclusiv în lei, s-ar putea ieftini şi mai mult în următorii 2-3 ani. Acum, aceste împrumuturi se acordă pe o perioadă de maximum 5 ani, iar dobânzile sunt în jurul valorii de 10%.

 

Totuşi, chiar dacă un credit de nevoi personale în lei ar avea dobânzi mai reduse, asta nu înseamnă neapărat că şi costurile vor scădea simţitor. Pentru un împrumut de 20.000 de lei, pe o durată de 5 ani, o reducere de 3% la dobânda este aproape nesemnificativă, însă tot se traduce printr-o ieftinire a sa.

 

La BCR, pentru un credit de nevoi personale în valoare de 5.000 de lei, pe o perioadă de 36 de luni, vei plăti o rată lunară de 166 de lei. Valoarea dobânzii anuale este de 8%, iar DAE ajunge la 12,97%.

 

Pe segmentul creditelor de locuinţe, atât împrumuturile în lei, cât şi cele în euro au dobânzi similare, în jurul valorilor de 5-6%. Pentru lei, riscul de creştere a dobânzii este mai mare, pentru că ştim cu toţii că indicatorul ROBOR poate oscila foarte mult pe intervale scurte de timp, în timp ce EURIBOR-ul este mult mai stabil.

 

Chiar dacă împrumuturile în lei câştigă teren, tot cele în euro rămân preferatele românilor, pe segmentul de credite pentru locuinţe.

 

Pentru ofertele la credite ale celei mai mari bănci din România, BCR, accesează această pagină.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI