TIOR

Credite mai usor de luat si in Polonia

Credite mai usor de luat si in PoloniaCondiţiile de creditare sunt mai bune şi în Polonia. Băncile din această ţară se aşteaptă ca populaţia să poată lua împrumuturi mult mai uşor, în urma unui sondaj al băncii centrale. În România, ultimele luni au fost foarte bune din punctul de vedere al creditării, iar locuitorii au putut să ia credite la oferte mai bune.

 

În Polonia, condiţiile de creditare devin din ce în ce mai bune. După ce firmele mici şi mijlocii au acces la împrumuturi mai accesibile şi mai uşor de contractat, băncile se aşteaptă ca şi populaţia să se poată împrumuta mai avantajos şi mai uşor. Îmbunătăţirea economiei poloneze este una dintre principalele motive pentru această situaţie.

 

Banca Naţională Poloneză a oferit credite firmelor, atât pentru capitalul lucrativ, cât şi pentru multe proiecte de investiţii şi este optimistă, că pe viitor şi creditele de consum să fie mai accesibile.

 

În ţara noastră, Banca Naţională a redus dobânda de politică monetară din nou, la 3,25%, semn că se încurajează în continuare creşterea creditării. Şi reducerea rezervelor minime obligatorii, la valută şi lei este un semn în acest sens, rezultatele fiind dintre cele mai bune.

 

Vezi oferta de locuințe noi din ansambluri rezidențiale, pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI