Credite mai ieftine pentru clientii fideli Provident

25-11-2014 / Blog credite imobiliare

Credite mai ieftine pentru clientii fideli ProvidentGrupul Provident ieftineşte creditele pentru clienţii săi fideli, adică cei care au ales deja de cel puţin 2 ori produsele companiei. Potrivit estimărilor Provident, 70% dintre cei peste 300.000 de clienţi ai companiei vor putea lua credite mai accesibile.

 

Peste 200.000 de clienţi ai grupului financiar Provident (cei care s-au împrumutat deja de cel puţin 2 ori de la Provident) beneficiază de o ofertă de credite mai ieftine cu până la 30%. Reducerea se aplică la comisionul de administrare şi la dobânda fixă totală a creditelor. De asemenea, aceştia vor avea şi posibilitatea de a contracta credite pe o perioada mai lungă de rambursare (de până la 78 de săptămâni), la aceleaşi valori ale ratelor săptămânale.

 

Reprezentanţii Provident au declarat că, în medie, creditele luate de către clienţi au valoarea de aproximativ 1.500 de lei, mult sub suma maximă disponibilă, de 5.000 de lei, iar peste 50% dintre solicitările de împrumuturi sunt respinse, întrucât profilurile clienţilor nu garantează că vor putea să-şi achite ratele.

 

Provident, subsidiară grupului britanic Internaţional Personal Finance, şi-a început activitatea în România în anul 2006, iar până acum a oferit credite pentru mai bine de 700.000 de persoane.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.