Credite ipotecare la fel de accesibile ca Prima Casa, la BCR

10-10-2014 / Blog credite imobiliare

Credite ipotecare la fel de accesibile ca Prima Casa, la BCRCreditele ipotecare standard sunt la fel de accesibile ca împrumuturile Prima Casă. Cel puţin asta declara BCR, după analiza numărului de vânzări.

 

BCR anunţă că vânzările de credite ipotecare standard se apropie de cele Prima Casă. De aceea, banca a lansat o campanie, “Soluţii de creditare pentru fiecare”. Clienţii care îşi primesc veniturile în conturile BCR nu mai plătesc comision de analiză pentru creditele de investiţii imobiliare.

 

 

Unul dintre aceste credite este CASA MEA. Persoanele care vor să mai investească în locuinţa pe care o deţin, dar şi cei care vor să-şi schimbe locuinţa pot alege acest împrumut. Dobânda este fixă pentru o perioada de maximum 5 ani (5,25%).

 

BCR a oferit şi un model de credit CASA MEA. Pentru un imprumut de 160.000 de lei, pe o perioadă de 30 de ani, DAE este de 5,16%, dobânda fixă ajunge la 5,25% fixă în primii 5 ani, după care devine variabilă. Taxa de evaluare este de 370 de lei, iar rata lunară este de 884 de lei în primii 5 ani, după care scade la 852 de lei.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.