Credite de refinantare in lei, la oferta de la CEC Bank

26-07-2015 / Blog credite imobiliare

Credite de refinantare in lei, la oferta de la CEC BankCEC Bank oferă posibilitatea refinanţării creditelor în lei, la dobânzi speciale. Campania promoţională Creditele de refinanţare fără ipotecă imobiliară au multiple beneficii.

 

Dobânda fixă pe durata creditării, 0% comision de analiză a dosarelor şi 0% comision de administrare credite sunt plusurile creditelor de refinanţare în lei ale CEC Bank.

 

 

Dobânda este fixă, de 10% pe an, pentru clienţii care acceptă creditele de refinanţare fără a cere un credit prin card, respectiv de 9,5% pe an, pentru clienţii care solicită şi un credit prin card. Durata promoţiei CEC Bank este de 3 luni, până pe 20 octombrie 2015.

 

Exemplu de calcul credit – DAE de 10,47%, pentru un credit de 80.000 lei, rambursat în 60 de lei. Dobânda fixă – 10% şi comisioane de analiză şi administrare 0%. Rată lunară – 1.700 lei, iar suma de plătit până la final – 102.041 lei.

 

Clienţii vor primi asigurare de viaţă şi asigurare de şomaj gratuite, iar creditele sunt acordate pe maximum 60 de lei.

 

"Prin lansarea unei campanii promoţionale la Creditele de refinanţare în lei, CEC Bank continuă politică de susţinere a creditării în moneda naţională şi îşi completează oferta cu un produs accesibil şi atractiv, atât din punct de vedere al costurilor, cât şi al sumei maxime ce poate fi contractată", a declarat domnul Radu Graţian Gheţea, Preşedinte Director General CEC Bank.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.