TIOR

Credite de 500 de milioane de lei, obiectivul Libra Bank pentru 2014

Credite de 500 de milioane de lei, obiectivul Libra Bank pentru 2014Obiectivul Libra Internet Bank în 2014 este acordarea de credite de 500 de milioane de lei, pe toate segmentele (retail, companii şi chiar şi credite agricole). Instituţia este una dintre băncile medii din ţara noastră.

 

Libra Internet Bank are planuri ambiţioase pentru anul 2014. Preşedintele băncii a declarat că instituţia pe care o reprezintă are că obiectiv anul acesta să acorde credite în valoare de 500 de milioane de lei, pe toate segmentele, de la retail, companii şi până la agricultură. De altfel, sectorul agricol are cea mai mare nevoie de finanţare, potrivit lui Emil Bituleanu, şeful băncii.

 

Cum vede preşedintele Libra Internet Bank viitorul creditării din România

 

Optimismul este cuvântul care descrie cel mai bine starea de spirit din rândul bancherilor români, când se aduce în discuţie subiectul creditării. Emil Bituleanu, preşedintele Libra Internet Bank nu face excepţie. Acesta prevede o mărire a creditării până în 2015, cu circa 5%.

 

Întrebat şi dacă dobânzile creditelor pentru companii sunt ridicate, şeful Libra Interent Bank a declarat că toate costurile acestora sunt corespunzătoare cerinţelor pieţei.

 

Libra Internet Bank este una dintre băncile care s-a implicat în ultimii ani pe toate segmentele de creditarea din ţara noastră.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI