Credite cu buletinul – unde poti lua un imprumut in cateva minute

11-10-2015 / Blog credite imobiliare

Credite cu buletinul – unde poti lua un imprumut in cateva minuteDupă ING, a venit rândul unei alte bănci din România să promoveze creditele cu buletinul. Banca Românească lucrează de acum cot la cot cu ANAF pentru a vinde credite pe loc.

 

Adio adeverinţă de venit/cupon de pensie atunci când vrei să-ţi iei un credit. Banca Românească şi ING Bank oferă această soluţie ultra-rapidă de creditare, ca urmare a unui parteneriat cu ANAF.

 

Dacă eşti sau doreşti să devii un client la Banca Românească, poţi beneficia de un împrumut de conum fără ipotecă, de o valoare cuprinsă între 1.000 lei şi 80.000 lei, pe cel mult 5 ani. Dobânda este de 8,9% pe an. „Colaborarea cu ANAF simplifică procesul de creditare şi reduce birocraţia. Astfel, în cazul salariaţilor nu mai este necesară adeverinţă de venit, respectiv cuponul de pensie, pentru pensionarii care solicită acordarea unui credit“, au spus reprezentanţii de la Banca Românească.

 

La ING Bank, creditul care poate fi acordat este cuprins între 2.000 lei şi 90.000 lei, iar dobânda este între 8,95% şi 9,45%. Rambursarea se poate face pe un termen de cel mult 5 ani. De asemenea, nu este nevoie de adeverinţă de venit sau cupon de pensie.

 

Credite în condiţii asemănătoare erau acordate înainte de criză de mai multe bănci, printre care BRD şi Raiffeisen.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.