TIOR

Credite acordate de peste 900 de milioane de lei de Libra Bank

Credite acordate de peste 900 de milioane de lei de Liba BankLibra Internet Bank a vândut credite de peste 900 de milioane de lei în perioada ianuarie-mai 2014. Recent, instituţia a semnat un contract de garantare de 30 de milioane de lei cu Fondul European de Investiţii.

 

Preşedintele Libra Internet Bank, Emil Bituleanu, a declarat că instituţia pe care o reprezintă a acordat credite de 920 de milioane de lei în primele 5 luni ale anului 2014: “Avem în bancă o medie de cinci credite aprobate online pe zi, iar în primele cinci luni din 2014 am înregistrat o creştere a creditelor acordate, de la 800 milioane de lei, la începutul anului, la 920 de milioane lei”, a spus acesta.

 

Cu ocazia semnării parteneriatului cu Fondul European de Investiţii, Libra Internet Bank speră să-şi crească numărul de credite acordate segmentului de profesii liberale, fermierilor şi start-up-urilor.

 

Fondul European de Investiţii va oferi garanţii pentru maximum 400 de microîntreprinderi din România, ce vor putea accesa credite de la bancă. Acestea sunt garantate în proporţie de 75% de către fond.

 

Companiile vor putea lua credite de cel mult 112.645 de lei, pe 5 ani, la o dobândă medie de 9% pe an.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI