TIOR

Creditarea companiilor, la maximul ultimilor 8 ani

Creditarea companiilor, la maximul ultimilor 8 aniBăncile din România au acordat cel mai mare volum de credite pentru companii din ultimii 8 ani, în primele 5 luni din anul 2015. 8,6 miliarde lei este suma împrumutată firmelor din ţară.

 

Instituţiile de creditare din România au vândut cel mai mare volum de credite pentru companii din ultimii 8 ani. Perioada ianuarie-mai 2015 a fost foarte prolifică pentru bănci, pe segmentul corporate. Doar în luna mai, acestea au vândut credite companiilor în valoare de 2,6 miliarde lei, iar în primele 5 luni volumul de credite vândute a fost de 8,6 miliarde lei.

 

În mai, aproape 100.000 de companii s-au arătat interesate de un credit, potrivit Centralei Riscului de Credit, organizaţie ce aparţine Băncii Naţionale a României.

 

Deşi cererea pentru credite din partea companiilor este în scădere, băncile acordă tot mai multe împrumuturi, lucru paradoxal. Cea mai bună perioada în care băncile au vândut credite corporate a fost luna mai 2007, când instituţiile au trimis către Centrală Riscului de Credit nu mai puţin de 1,2 milioane solicitări despre potenţialii clienţi.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI