TIOR

Credit special oferit de BCR Banca pentru Locuinte

Credit special oferit de BCR Banca pentru LocuinteUna dintre cele 2 bănci de economisire-creditare din România, BCR Banca pentru Locuinţe, oferă clienţilor posibilitatea cumpărării unui credit special în lei, cu dobândă fixă.

 

O dobânda fixă de 5,65% pe an, pe toată durata celor 15 ani de creditare, este oferta BCR Banca pentru Locuinţe pentru clienţi. Cu acest credit, puteţi realiza lucrări diverse pentru locuinţe, precum moderniare, consolidare, reabilitare, extindere sau chiar construcţie.

 

Este important de ştiut că limita inferioară a creditului pe care îl puteţi accesa este de 22.000 lei, iar cea superioară este de 400.000 lei. Creditul este acordat, după cum menţionăm mai sus, pe o perioadă de 15 ani.

 

„Prin acest nou produs venim în întâmpinarea fiecărui om gospodar, care îşi doreşte îmbunătăţirea situaţiei locative, şi, în acelaşi timp, calculat, care îşi planifică bugetul familiei pe termen mai lung. Obţinerea acestui nou tip de credit nu condiţionează clienţii de semnarea unui contract de economisire-creditare”, au spus reprezentanţii băncii.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI