TIOR

Conversie de succes la OTP Bank – credite mai ieftine!

Conversie de succes la OTP Bank – credite mai ieftine!OTP Bank România anunţă că peste 6.000 de persoane au fost de acord să-şi convertească în lei sau în euro creditele în franci elveţieni, beneficiind de oferta băncii. Reducerile totale pentru clienţi au ajuns la 184 milioane lei.

96% dintre clienţii OTP Bank România au ales conversia în lei pentru creditele ipotecare în franci elveţieni, pe care le aveau, informează banca. OTP mai are oferta de conversie a împrumuturilor pentru încă 3 săptămâni, adică sfârşitul lunii aprilie 2016.

Potrivit băncii, cele peste 6.000 de persoane care au spus da conversiei creditelor din franci elveţieni în lei sau euro au beneficiat de reducere pentru şoldurile împrumuturilor cuprinse între 17,5% şi 25%.

De ştiut pentru persoanele încă nehotărâte dacă să accepte sau nu conversia este că sunt eligibili doar cei fără întârzieri la plata ratelor creditelor sau cei cu întârzieri de cel mult 90 zile. Astfel, pentru conversie este nevoie să va achitaţi restanţele.

OTP Bank are plafon Prima Casă pentru 2016

După cum spuneam şi într-un articol anterior, OTP Bank este una dintre instituţiile de creditare care a primit plafonul Prima Casă pentru anul curent.

Banca dispune de 84 milioane euro pentru 2016. Valoarea maximă a unui credit Prima Casă la OTP Bank este echivalentul în lei a 57.000 de euro, pentru locuinţe finalizate, respectiv echivalentul în lei a 66.500 de euro, pentru locuinţe noi. Banca acceptă până la trei co-debitori şi mai multe tipuri de venituri care pot fi cumulate sau nu

Dobânda pentru creditele Prima Casă la OTP Bank este calculată în funcţie de valoarea indicatorului Robor la 3 luni, plus o marjă fixă de 2%.

Analiza dosarelor de credit şi administrarea lunară a creditelor sunt serviciile oferite gratuit de către OTP Bank.

Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro ai cele mai bune oferte de locuințe noi din ansambluri rezidențiale din București, ansambluri rezidențiale din Brașov și din alte județe ale țării, care se pot cumpăra inclusiv prin credite ipotecare!

Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI