TIOR

Conversia creditelor din franci elvetieni, acceptata de romani

Conversia creditelor din franci elvetieni, acceptata de romani11.000 de clienţi care au la Volksbank România credite în franci elveţieni au fost de acord să-şi convertească în ultimele 2 luni aceste credite în lei sau euro, din cei 17.000 de clienţi care au discutat cu oficialii băncii.

 

Număr mare de români care sunt de acord cu transformarea creditelor din franci elveţieni în lei sau în euro. Volksbank şi Banca Transilvania au anunţat că, de la începutul ofertei speciale de conversie a creditelor, aproximativ 13.000 de clienţi au zis da. Doar în ultimele 2 luni, numărul acestora a fost de 11.000.

 

Care sunt condiţiile de conversie a creditelor la Volksbank?

 

Clienţii Volksbank România vor plăti cu 22,5% mai puţin la creditele convertite în lei sau euro. În plus, ei vor beneficia de returnarea sumelor deja plătite de clienţii cu credite în franci elveţieni, în contul comisionului de risc, prin diminuarea creditului în sold.

 

În ţară sunt disponibile peste 100 de centre Volksbank, de la care clienţii pot solicită conversia. La începutul anului 2015, în România erau peste 65.000 de persoane cu credite în franci elveţieni, din care peste 60% au dorit conversia sau restructurarea creditelor.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI