TIOR

Companie de brokeraj – 2 din 3 credite intermediate sunt ipotecare

Companie de brokeraj – 2 din 3 credite intermediate sunt ipotecareRaportul unei mari companii de brokeraj din România pe anul 2015 arată că cele mai multe credite intermediate în 2015 au fost cele ipotecare, cu 60% din totalul împrumuturilor intermediate. Situaţia este asemănătoare şi pentru restul companiilor de brokeraj de credite.

Aproximativ 2 din 3 credite intermediate în 2015 de companiile de brokeraj româneşti au fost pentru achiziţii ipotecare. O treime din împrumuturi sunt reprezentate de credite de nevoi personale, iar restul sunt, în general, credite pentru companii.

Cea mai mare companie de brokeraj din România a intermediat în primele 9 luni ale anului 2015 credite ipotecare de 180 milioane lei, credite de nevoi personale de 87 milioane lei şi credite pentru companii de 33 milioane lei. În total, compania a intermediat împrumuturi totale de 300 milioane lei.

Creditele ipotecare au avut o creştere impresionantă de vânzări, mai ales în lei. De altfel, la nivel general, 3 din 4 împrumuturi acordate în România în anul care stă să se încheie au fost în moneda naţională, un lucru greu de preconizat în urmă cu câţiva ani.

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI