TIOR

Clientii BRD pot profita pana la sfarsitul lui februarie de promotia la credite de nevoi personale

Clientii BRD pot profita pana la sfarsitul lui februarie de promotia la credite de nevoi personaleClienţii BRD pot profita încă două săptămâni de promoţia la credite de nevoi personale a băncii, care a început din octombrie 2013. Aceştia pot lua împrumuturi în lei, la o dobândă fixă standard de 10%.

 

Până la sfârşitul lunii februarie, clienţii BRD au posibilitatea de a lua credite de nevoi personale în condiţii foarte avantajoase. Dobânda fixă standard pentru aceste tipuri de împrumuturi este de doar 10%. Pentru persoanele care primesc venitul în contul băncii, dobânda este chiar şi mai mică: 8,9%.

 

BRD vinde credite de nevoi personale în lei fără comisioane de analiză a dosarelor şi fără comisioane de administrare lunară. Totuşi, clienţii vor trebui să-şi facă o asigurare de viaţă, de 0,102 pe luna la sold.

 

Ca şi exemplificare a unui credit de nevoi personale, BRD a oferit următorul model: pentru un împrumut de 20.000 de lei, pe o perioada de 5 ani, DAE este de 10,65% (până la sfârşitul promoţiei, în cazul în care clientul primeşte venitul în cont BRD) respectiv de 11,85% (condiţii standard).

 

Creditele de nevoi personale de la BRD se acordă pe baza oricăror venituri, de la pensii, salarii, venituri din activităţi independente sau venituri din rente viagere sau chirii.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI