TIOR

Cine ofera cele mai ieftine credite imobiliare din Romania?

Cine ofera cele mai ieftine credite imobiliare din Romania?Într-o perioadă în care creditele imobiliare se ieftinesc foarte mult în România, analizăm cele mai accesibile oferte de împrumuturi pentru locuinţe din ţara noastră, atât cele în lei, cât şi cele în euro.

 

Cele mai ieftine credite imobiliare în lei sunt cele vândute de CEC Bank. Dobânda efectivă este de 5,53%, ceea ce face că un credit de 178.000 de lei, pe 30 de ani (40.000 de euro) să aibă o rată lunară de 987 de lei, adică 222 de euro.

 

ING Bank şi BCR au, de asemenea, oferte foarte bune pentru credite imobiliare în lei. Dobânda la ING este de 5,59%, ceea ce înseamnă că un client va plăti doar 928 de lei la rata lunară, pentru acelaşi tip de împrumut. BCR practică o dobândă de 5,70%, lucru ce se traduce printr-o rată lunară puţin peste 1.000 de lei.

 

La polul opus, cele mai accesibile credite imobiliare în euro au dobânzi de plecare începând de la 5,91%. Italienii de la Veneto Banca oferă această dobânda, rată lunară ajungând la 224 de euro, adică 997 de lei.

 

Garanti şi Marfin Bank sunt celelalte 2 bănci din România care au dobânzi la credite imobiliare în euro sub 6%, clienţii plătind aceeaşi rată lunară, de 235 de euro.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi Personale de la BCR? Aplică AICI!

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI