TIOR

Cele mai noi vesti despre legea darii in plata

Cele mai noi vesti despre legea darii in plataAvem veşti proaspete despre legea dării în plată. Iniţiatorul acesteia, deputatul Daniel Zamfir, a declarat că proiectul de lege va fi discutat în Camera Deputaţilor fie marţi, fie miercuri, iar sursele oficiale confirmă că am putea asista la câteva surprize.

Adio plafon maxim pentru legea dării în plată?!

Una dintre modificările ce ar putea apărea pentru legea dării în plată este renunţarea la plafonul de 150.000 euro. Motivul principal este caracterul neconstituţional al acestei prevederi, potrivit surselor politice. Totuşi, nu putem să nu ne punem întrebarea: atunci cum rămâne cu caracterul social al legii dării plată? Dacă la început se dorea o lege care să-i protejeze pe cei cu probleme reale şi care nu-şi mai pot plăti ratele la credite, acum se pare că legea îi va proteja... pe toţi, chiar dacă merită sau nu!

Prima Casă, inclusă în legea dării în plata, însă va suferi o modificare majoră

De asemenea, o altă noutate pentru legea dării în plată ar putea fi modificarea programului Prima Casă special pentru legea dării în plata. Astfel, sunt şanse ca garanţia statului să fie păstrată, chiar şi în condiţiile în care locuinţa cumpărată prin program face obiectul legii dării în plată. În plus, garanţia la care facem referire se va aplica doar persoanelor fizice, nu şi celor juridice.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI