TIOR

Cele mai multe credite de retail au fost acordate in aceste judete

Cele mai multe credite de retail au fost acordate in aceste judeteCele mai multe credite de retail acordate în primele 10 luni ale anului 2015 au fost în judeţele Cluj, Timiş şi Constanţa, informează BNR. În 2015 stocul de credite în lei pentru populaţie a urcat de la 39% la 48%.

 

Stocul de credite în lei pentru populaţie din judeţul Cluj atinsese în luna octombrie 2015 suma de 2,4 miliarde RON, cea mai mare la nivel naţional. Numeroase împrumuturi au fost acordate şi în Timiş (2,3 miliarde RON), dar şi în Constanţa (2,1 miliarde RON).

 

Aceleaşi 3 judeţe conduc şi în topul celor mai multe credite de retail acordate în valută. 3,1 miliarde RON este valoarea acestora din Cluj (56% din stocul total de împrumuturi sunt, aşadar în valută) şi câte 2,7 miliarde RON în Timiş şi Constanţa.

 

Giurgiu, Harghita şi Covasna sunt judeţele din România cu cele mai puţine credite vândute de către bănci în acest an, atât pe segmentul în lei, cât şi pe cel în valută. Cumulat, aceste judeţe nu însumează nici măcar 1 miliard RON.

 

54 miliarde lei era stocul total de credite în valută, cu 2 miliarde mai mare faţă de cel în lei.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI