TIOR

Cele mai mici dobanzi la creditele de consum le au aceste banci

Cele mai mici dobanzi la creditele de consum le au aceste banciCele mai mici dobânzi la creditele de consum în lei le oferă Banca Românească şi CEC Bank. Pentru împrumuturile de 10.000 lei, pe 5 ani, dobânzile încep de la 9% pe an.

 

Banca Românească are cele mai mici costuri pentru creditele de consum în lei, la sfârşitul anului 2015. Instituţia vinde credite de 10.000 lei, pe 5 ani, la o dobândă de 9% pe an. Astfel, rata lunară este de aproximativ 200 lei, iar suma finală de rambursat ajunge la 12.370 lei.

 

De asemenea, CEC Bank, una dintre primele bănci din România, promovează credite de consum în lei la o dobândă de 9,65% pe an. Rata lunară este de 209 lei, iar suma finală pe care clienţii o plătesc este de 12.530 lei.

 

O modalitate foarte uşoară de obţinere a creditelor de consum a apărut din nou în prim-planul pieţei bancare din România. Multe dintre bănci au semnat parteneriate cu ANAF, prin care pot oferi credite cu buletinul, fără să mai fie nevoie prezentarea dovezilor de venit, aşa că timpul de acordare pentru împrumuturi scade drastic.

 

Dobânda medie pentru împrumuturile noi în lei pentru populaţie era la finele lunii octombrie de 7%.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI