TIOR

Cele mai bune oferte de dobanzi pentru creditele de nevoi personale

Cele mai bune oferte de dobanzi pentru creditele de nevoi personaleÎn ultimele săptămâni, băncile din România au introdus oferte noi pentru dobânzile fixe ale creditelor de nevoi personale fără ipotecă. Vezi care sunt cele mai tentante soluţii ale instituţiilor financiare de la noi.

 

Garanti Bank este una dintre băncile din România care percepe cea mai mică dobânda fixă pentru creditele de nevoi personale fără ipotecă: 8,55% pentru creditele de până la 3 ani şi 8,9% pentru creditele de peste 3 ani. Dobânda fixă pentru creditele de până la 3 ani a fost redusă cu 1,20%, de la 9,75%.

 

Şi Banca Românească a scăzut de curând dobânda, însă pe cea variabilă, cu maximum 1,75%. În prezent, această se încadrează între 7,6% şi 10,5%. În funcţie de valoarea creditului contractat, dobânda fixă se situează între 12% şi 12,5%.

 

BRD şi OTP Bank sunt două dintre băncile din România care au hotărât să scumpească dobânzile la creditele de nevoi personale fără ipotecă. Cea de-a două bancă din ţara noastră (după numărul de active), BRD a majorat dobânda fixă cu 3,5%, până la 10%, însă a eliminat costurile de analiză a dosarului şi de administrare lunară.

 

OTP Bank a scumpit dobânda fixă la creditele de nevoi personale fără ipotecă cu 1%. Rată dobânzii se încadrează acum între 11,4% şi 23,5%.

 

Sursa foto: jurnalul.ro

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI