TIOR

CEC Bank vine cu oferte promotionale de Black Friday

Cu ocazia reducerilor de Black Friday, CEC Bank adaugă noi beneficii pentru creditele ipotecare în lei destinate achiziționării de locuințe și pentru cardurile de credit Mastercard și Visa Platinum, se arată într-un comunicat transmis de bancă. 

În perioada 17-24 noiembrie 2017, clienții CEC Bank beneficiază de următoarele avantaje:

  • Comision 0 de analiză pentru solicitările de credite ipotecare în lei pentru achiziția de locuințe, înregistrate la banca în această perioadă. Creditele ipotecare beneficiază de o perioadă extinsă de creditare de până la 35 de ani, cu o perioadă de grație de cel mult 360 zile. Dobânda Anuală Efectivă (DAE) începe de la 3,72% în situația în care creditul este contractat împreună cu un credit prin card.
  • Comisioane 0 de administrare cont și card principal/suplimentar, în intervalul noiembrie 2017-februarie 2018, pentru toți clienții care solicită un card de credit Mastercard sau Visa Platinum. Clienții beneficiază totodată de până la 12 rate fixe lunare fără dobândă pentru toate tranzacțiile mai mari de 100 lei efectuate la comercianți. În cazul cardului Mastercard, DAE este 16,24% pentru un credit de 20.000 lei pe o perioadă de un an, iar în cazul cardului Visa Platinum, DAE este 17,87% pentru un credit de 40.000 lei pe o perioadă de un an.

“Prin lansarea ofertelor promoționale de Black Friday, CEC Bank continuă să vină în întâmpinarea clienților persoane fizice cu produse atractive, în condiții de cost avantajoase”, a declarat Radu Gratian Ghetea, Președinte - Director General CEC Bank.

Elvila
TIOR

904.85 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI