TIOR

CEC Bank, promotie la creditele de refinantare in lei

CEC Bank, promotie la creditele de refinantare in leiPână la data de 10 septembrie 2014, CEC Bank are o campanie promoţională pentru creditele de refinanţare în lei. Descoperă avantajele acesteia în continuare.

 

CEC Bank are în curs o campanie promoţională pentru creditele de refinanţare în lei. Dobânda pentru astfel de împrumuturi este variabilă, fiind alcătuită din indicatorul ROBOR la 6 luni, la care se adaugă o marjă de 6,6%. Comisionul de analiză a dosarelor este 0, iar comisionul de administrare este redus cu 50%. Clienţii interesaţi pot lua un credit de cel mult 75.000 de lei. Oferta este valabilă pentru creditele de refinanţare cu asigurare de viaţă şi şomaj inclusă.

 

Pentru creditele de refinanţare garantate cu ipotecă imobiliară persoanele interesate vor avea parte de o dobândă variabilă, alcătuită din ROBOR-ul la 6 luni, o marja de 2,75%, iar comisioanele de analiză şi de administrare vor fi 0.

 

Un exemplu de credit de refinanţare garantat cu ipotecă imobiliară: 100.000 de lei, pe o perioadă de 30 de ani – rată lunară de aproximativ 580 de lei şi valoare totală plătibilă de 208.550 de lei.

 

În perioada ianuarie-mai 2014, CEC Bank şi-a crescut numărul de vânzări de credite pentru persoanele fizice, potrivit declaraţiilor preşedintelui băncii, Radu Gheţea.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI