TIOR

CEC Bank, promotie 3 in 1: credite de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj

CEC Bank, promotie 3 in 1: credite de nevoi personale cu asigurare de viata si somajPromoţie 3 în 1 la CEC Bank: toţi cei care iau un credit de nevoi personale de maximum 40.000 de lei până la 31 mai 2014 beneficiază de asigurare de viaţă şi şomaj plătite de bancă. Află şi celelalte avantaje ale creditelor de nevoi personale de la CEC Bank.

 

CEC Bank are o promoţie... 3 în 1, la creditele de nevoi personale în lei. Toţi clienţii care cumpără un astfel de credit beneficiază de asigurare de viaţă şi şomaj plătite de bancă. Potrivit unui comunicat de presă al CEC Bank, avantajele promoţiei sunt mai numeroase de atât. Până pe 31 mai 2014, condiţiile de finanţare pentru creditele de nevoi personale sunt excelente. Dobânda este variabilă (formată din indicatorul ROBOR la 6 luni, plus un comision de 5,9% pe an), iar comisioanele de administrare şi de acordare a creditelor sunt 0.

 

Dobânda anuală efectivă pentru creditele de nevoi personale în lei de la CEC Bank este de doar 9,17% (în cazul unui împrumut de 40.000 de lei, contractat pe o perioada de 5 ani). Perioada de graţie se întinde până la maximum 360 de zile. Veniturile luate în seama de către bancă sunt doar cele cu caracter permanent.

 

Pentru verificarea situaţiei creditului, cum ar fi soldul rămas, nivelul dobânzii sau valoarea ratelor, clienţii CEC Bank au la îndemână serviciul de Internet Banking CEConline.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI