CEC Bank imbunatateste conditiile de finantare a IMM-urilor

26-10-2017 / Blog credite imobiliare

imm cec bankCEC Bank flexibilizează condițiile de finanțare a IMM-urilor în cadrul Programului Româno-Elvețian, prin semnarea unui act adițional la Convenția de colaborare încheiată cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert și Antreprenoriat (MMACA), precizează instituția financiară într-un comunicat de presă.

Astfel, clienții vor beneficia de condiții de contractare îmbunătățite, după cum urmează:
- majorarea plafonului finanțării unui client până la suma de 1.098.480 lei;
- extinderea duratei maxime de creditare de la 5 la 7 ani;
- extinderea perioadei de derulare a Programului pana la 30.06.2019;
- extinderea domeniilor de activitate eligibile, prin includerea sectoarelor construcții ți activități profesionale, științifice și tehnice.

„Pe lângă susținerea necesarului investițional al clienților, facilitățile oferite de CEC Bank prezintă și o componentă socială importantă, ce vizează menținerea și/sau crearea de locuri de muncă, sprijinirea tinerilor antreprenori și a tinerilor angajați. Astfel, în cadrul Programului Româno-Elvețian au fost menținute, doar în acest an, peste 1.100 de locuri de muncă, din care 700 ocupate de femei și au fost create peste 160 de noi locuri de muncă, din care 60 ocupate de femei”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Președinte - Director General CEC Bank.

CEC Bank a acordat peste 300 de credite de investiții în cadrul Programului Româno-Elvețian.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.