TIOR

CEC Bank dubleaza avansul la creditele de locuinte

CEC Bank dubleaza avansul la creditele de locuinteCEC Bank dublează avansul la creditele de locuinţe. Începând cu 9 mai 2016, banca va solicita un avans de 30%, atât pentru creditele în lei, cât şi pentru cele în valută.

Creditele de cel mult 250.000 euro, acordate de CEC Bank pentru cumpărarea şi construirea de locuinţe, vor avea începând cu 9 mai 2016 avansuri duble, de la 15% la 30%. De menţionat este că împrumuturile în valută se acordă doar clienţilor care-şi primesc salariile în aceeaşi moneda cu cea a creditului.

Măsura luată de către CEC Bank a fost cauzată de promulgarea legii dării în plată. Banca de stat se alătură unui număr deja în creştere de instituţii de creditare care au început să crească avansurile la creditele de locuinţe: Raiffeisen, ING, Banca Românească, BRD sau Alpha Bank.

CEC Bank scumpeşte şi creditele de nevoi personale şi de refinanţare garantate cu ipoteci imobiliare

De asemenea, CEC Bank anunţă şi creşterea cu 1% a marjei de dobândă aplicabilă pentru creditele ipotecare, dar şi pentru creditele de nevoi personale şi de refinanţare garantate cu ipoteci imobiliare în lei. Dobânda pentru creditele în euro va crește cu 2%.

"Prin aceste modificări, CEC Bank îşi adaptează oferta de creditare noului cadru legislativ, decizia băncii având că prioritate protejarea intereselor întregului portofoliu de clienţi. Cei peste 150 de ani de experienţă şi încrederea pe care ne-o acordă clienţii ne responsabilizează permanent şi ne îndeamnă să adoptăm o atitudine prudenţă, în condiţii de competitivitate, pentru a asigura calitatea portofoliului de credite şi o bună protecţie a deponenţilor băncii. Mai mult, rămânem în continuare deschişi dialogului cu clienţii noştri, pentru a identifica împreună cele mai potrivite soluţii de finanţare, perfect adaptate nevoilor acestora", este declaraţie directorului general al CEC Bank, Radu Gheţea.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI