TIOR

CEC Bank continua in programul JEREMIE pentru IMM-uri

CEC Bank continua in programul JEREMIE pentru IMM-uriCEC continuă în programul JEREMIE pentru finanţarea IMM-uri. Banca a primit o suplimentare de 24 milioane euro, sumă cu care va putea acorda credite pentru IMM-urile din România.

 

După epuizarea plafonului de 10 milioane de euro din cadrul programului JEREMIE, CEC Bank a primit un nou plafon, în valoare de 24 milioane euro. Cu această sumă, banca va putea să acorde credite IMM-urilor din ţară, în parteneriat cu Fondul European de Investiţii. Practic, CEC Bank şi Fondul vor contribui fiecare cu jumătatea din valoarea fiecărui credit pe care IMM-urilor le vor solicita.

 

Creditele prin programul JEREMIE pot fi folosite pentru proiecte de investiţii şi pentru finanţarea capitalului de lucru al companiilor. Majoritatea plafonului iniţial de 10 milioane euro, acordat către CEC Bank, a fost utilizat pentru credite ce au vizat construcţii şi achiziţii de spaţii comerciale, de hale industriale, de echipamente medicale sau pentru extinderi şi modernizări ale unităţilor de turism.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI