TIOR

CEC Bank, banca de dezvoltare pentru IMM-uri?

CEC Bank, banca de dezvoltare pentru IMM-uri?CEC Bank ar putea fi transformată într-o bancă de dezvoltare pentru IMM-uri, anunţă senatorul PSD Mircea Geoană, care mai precizează că probabilitatea ca acest lucru să se întâmple este una ridicată.

 

“Din cauza că antreprenorii români au fost cei mai văduviţi de capital şi de finanţare în această criză, este nevoie de o bancă de dezvoltare pentru IMM-uri, iar CEC Bank ar putea deveni una. Există o discuţie avansată cu privire la transformarea CEC într-o bancă de dezvoltare pentru IMM-uri” a declarat senatorul PSD, Mircea Geoană.

 

Potrivit acestuia, CEC Bank va avea în continuare garanţia statului român, însă va trece printr-un proces de capitaliare, iar creditele şi investiţiile sale vor merge cu precădere către IMM-uri.

 

În 2013, Banca Europeană de Investiţii împrumută CEC Bank cu 45 de milioane de euro, bani care urmau să fie folosiţi pentru finanţarea IMM-urilor.

 

CEC Bank ocupa, la sfârşitul anului trecut, locul al cincilea în topul celor mai mari bănci din România, având o cotă de piaţă de 7,4%.

 

CEC Bank are unele dintre cele mai bune ofertede credite imobiliare/ipotecare (inclusiv Prima Casă), dar şi credite de nevoi personale (află de aici mai multe informații despre cea mai nouă promoţie pentru creditele de nevoi personale de la CEC Bank).

Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI