TIOR

CEC Bank aduce in prim-plan un credit pentru tinerii antreprenori

CEC Bank aduce in prim-plan un credit pentru tinerii antreprenoriCEC Bank aduce în prim-plan un credit pentru tinerii antreprenori, parte din Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri. Banca va acorda creditele din surse proprii.

 

Beneficiile noului tip de credit oferit de CEC Bank pentru tinerii antreprenori sunt numeroase. Perioada de graţie pentru împrumuturi este de cel mult 12 luni, garanţiile sunt foarte flexibile (acoperite în proporţie de 80% de către Stat), iar modalitățile de rambursare sunt adaptate în funcţie de situaţia financiară a clienţilor. De asemenea, se oferă şi consultanţă gratuită pentru pregătirea documentaţiei necesare creditelor.

 

Dobânda pentru creditele destinate întreprinzătorilor tineri sunt variabile şi sunt alcătuite din indicele ROBOR la 6 luni şi o marjă de 3%. Comisionul de analiză al dosarului costă 200 de lei, iar comisionul de gestiune este de 0,75%. Important de ştiut este că dobânzile se modifică semestrial, depinzând de valoarea ROBOR-ului la 6 luni.

 

Persoanele care pot lua aceste credite sunt tinerii care-şi înfiinţează pentru prima dată o firmă. Aceştia trebuie să îndeplinească câteva condiţii de eligibilitate ale băncii.

 

Iniţiativa CEC Bank vine într-o perioada în care multe instituţii de creditare susţin IMM-urile din România, atât prin programul similar cu Prima Casă, al Statului, cât şi prin programe proprii.

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI