TIOR

Ce spune presedintele CEC Bank despre evolutia creditelor si a depozitelor

Ce spune presedintele CEC Bank despre evolutia creditelor si a depozitelorPreşedintele CEC Bank, Radu Gheţea, dă o veste bună românilor: creditele se vor ieftini şi mai mult în 2014! Totuşi, dobânzile la depozite sunt aşteptate, de asemenea, să se reducă, un lucru mai puţin benefic pentru cei ce economisesc.


Preşedintele CEC Bank, Radu Gheţea, a declarat că anul 2014 va fi unul bun pentru creditare în România. “În ultimele săptămâni, am sistat la o rearanjare în piaţă în ceea ce priveşte dobânzile. Bănuiesc că în perioada următoare la credite vor continuă unele reduceri, reaşezări. Dacă ne uităm la piaţă, încă se practică dobânzi foarte mari la nivelul creditelor pentru companii”, a spus şeful CEC Bank.


Cu toate acestea, scăderile de dobânzi la credite vor fi temperate, aşa că pe viitor trebuie să fim optimişti, însă mai moderat.


Referitor la evoluţia depozitelor, Radu Gheţea este de părere că dobânzile vor continuă să scadă, afectând nivelul economiilor populaţiei: „Trebuie să rămânem pozitivi. Cei care vor credite se vor putea împrumută mai ieftin în 2014” a concluzionat preşedintele CEC.


Banca şi-a anunţat în urmă cu câteva zile rezultatele din anul 2013. Segmentul de creditare pe persoane juridice a crescut cu 8%, iar volumul depozitelor clienţilor a urcat şi mai mult, cu 10%.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI