TIOR

Ce oferte de credite de consum mai au bancile

Ce oferte de credite de consum mai au bancileÎn ultima perioadă, băncile din România s-au întrecut în reduceri la credite de consum. Vezi ce instituţii financiare au scăzut dobânzile şi comisioanele pentru credite de consum în lei.

 

UniCredit Ţiriac este una dintre băncile din România ce are oferte atractive pentru credite de consum în lei. Rata de dobândă fixă pentru aceste împrumuturi a fost scăzută cu 2%. Rezultatul? Creditele de consum în lei de la UniCredit Ţiriac Bank, cu o valoare mai mică de 6.000 de lei, au o dobândă de 17,5%, în timp ce creditele de consum cu valori cuprinse între 6.000 şi 90.000 de lei au o dobândă de 13,8%. Comisioanele pentru analiză dosarelor sau pentru administrare sunt zero.

 

Cea mai mare bancă din România, BCR, a redus cu 0,6% dobânzile pentru credite de consum în lei. Astfel, rata dobânzii pentru împrumuturile de la BCR începe de la 8%, în cazul unei perioade de creditare de cel mult 3 ani. Pentru creditele de consum în lei contractate pe o perioadă mai mare de 3 ani, rata dobânzii începe de la 8,5%.

 

CEC Bank a introdus o promoţie pentru credite de consum. Până la sfârşitul lunii mai, clienţii vor beneficia de eliminarea comisioanelor de analiză a dosarelor şi de administrare lunară.

 

La fel că şi în cazul CEC Bank, şi la BRD au fost eliminate comisioanele pentru credite de consum în lei. Până la finalul lunii lui Mărţişor, cei care cumpără astfel de credite de la BRD vor beneficia şi de o dobândă promoţională: 10%.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI