TIOR

Ce dobanzi mai au cele mai ieftine credite de nevoi personale?

Ce dobanzi mai au cele mai ieftine credite de nevoi personale?Dobânzile la creditele de nevoi personale în lei au scăzut la sub 10% încă de anul trecut. Cea mai scăzută dobânda la creditele în lei o are, în prezent, Banca Românească: 9,22% pe an.

 

Creditele de nevoi personale sunt cele mai buni opţiuni ale românilor care vor să împrumute sume de bani mai mici decât la creditele ipotecare şi pe o perioadă mai scurtă de timp. Clienţii băncilor trebuie să ştie că cea mai mică dobândă la creditele de nevoi personale o pot găsi la Banca Românească. Costul împrumutului este de 5,47% pe an, iar rata lunară începe de la 535 de lei, pentru credite de 25.000 de lei, pe 5 ani. Există totuşi o condiţie: este nevoie să aveţi un cont de salariu deschis la această bancă pentru a beneficia de ofertă.

 

De asemenea, şi Millennium Bank va pune la dispoziţie credite de nevoi personale cu dobândă redusă: 9,41% pe an. La fel ca şi în cazul Băncii Româneşti, şi Millennium Bank solicită să aveţi cont de salariu deschis la bancă.

 

9,47% pe an este dobânda pe care o plătiţi la Volksbank pentru un credit de nevoi personale standard. Rata lunară porneşte de la 520 de lei şi nu este nevoie de cont de salariu la bancă.

 

Garanti Bank este şi ea printre băncile cu cele mai ieftine credite de nevoi personale în lei. Dobânda solicitată clienţilor care-şi primesc salariile la Garanti este de 9,74% anual.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI