TIOR

Ce banci au cele mai mici dobanzi la creditele de nevoi personale?

Ce banci au cele mai mici dobanzi la creditele de nevoi personale?Creditele de nevoi personale au dobânzi ceva mai mici la sfârşitul anului 2014. În general, dobânzile la aceste credite pornesc de la 9% pe an (în cazul unor promoţii) şi ajung până la valori de peste 12%.

 

Creditele de nevoi personale sunt mai ieftine în ultima parte a anului 2014. Cea mai mică dobândă o oferă Alpha Bank, de aproximativ 9% pe an, dar clienţii acestei instituii trebuie să-şi facă un pachet de cont curent şi un card de credit pentru a beneficia de ofertă.

 

Banca Românească vinde credite de nevoi personale la o dobânda de 10,2% pe an, cu 0,3% mai mică decât Garanti Bank şi cu 0,8% sub ce oferă Volksbank. BRD, Banca Transilvania şi Piraeus Bank au dobânzi între 11,2% şi 11,8%, iar CEC, Romanian Internation Bank şi Millennium Bank au stabilit dobânzile între 12% şi 12,6%.

 

Pentru creditele IMM-urilor, dobânzile pornesc de la aproximativ 6% pe an şi ajung până la 13% pe an, fără comisioanele de acordare şi de gestiune. Cu alte cuvinte, împrumuturile pentru firme sunt similare, ca şi costuri, cu cele pentru retail.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI