TIOR

Ce banca romaneasca si-a deschis o sucursala in Italia

Ce banca romaneasca si-a deschis o sucursala in ItaliaBanca Transilvania, una dintre cele mai importante instituţii de creditare din România, a deschis  o sucursală în capitala Italiei, Roma. BT îşi anunţase intenţiile de a se extinde în Italia încă de la sfârşitul anului trecut.

 

 Banca Transilvania, ocupanta locului al treilea în sistemul românesc de creditare, a inaugurat sucursala de la Roma, oraşul-capitală în care trăiesc în jur de 200.000 de români. De altfel, în întreaga Italie locuiesc aproape un milion de conaţionali de-ai noştri.

 

Toţi clienţii sucursalei băncii din Italia vor putea beneficia de ofertele instituţiei, care sunt valabile şi în România, precum Internet Banking, Mobile Banking, BT24, transferuri de bani, credite, serviciul SMS Alert sau Direct Debit.

 

La finalul lui 2013, Banca Transilvania îşi închisese sucursala pe care o avea deschisă în Cipru şi care funcţiona de mai bine de 5 ani şi care avea active de aproximativ 140 de milioane de euro.

 

Despre Banca Transilvania

 

Banca Transilvania se situează pe locul al treilea în topul instituţiilor de creditare din România, cu active în valoare totală de 30 de miliarde de lei şi o cotă de piaţă de circa 8%. La sfârşitul primelor 9 luni din 2013, BT raportase un profit net de peste 54 de milioane de euro.

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI