TIOR

Ce banca europeana lanseaza serviciul de video banking?

Ce banca europeana lanseaza serviciul de video banking?Una dintre cele mai mari bănci din Marea Britanie, Barclays, lansează serviciul de video banking. Prin intermediul acestuia, clienţii pot discuta pe telefonul mobil, tabletă sau laptop cu consultanţii instituţiei, având imaginea acestora în faţă.

 

 

Cu toate că şi alte câteva bănci europene lucrează la un dispozitiv similar, britanicii de la Barclays vor fi primii care vor lansa serviciul de video banking. Pentru început, serviciul va fi oferit doar clienţilor cei mai bogaţi ai băncii, din 8 decembrie, iar mai apoi banca îl va introduce treptat pentru toţi clienţii până la sfârşitul anului viitor.

 

Măsura pentru care a optat Barclays vine că o consecinţă firească, deoarece în Marea Britanie, ca şi în multe alte ţări din lume, serviciile online sunt foarte dezvoltate, iar vizitele clienţilor la bănci sunt din ce în ce mai rare. De aceea, şi numărul sucursalelor băncii a scăzut cu peste 400 de unităţi în ultimii 10 ani, lucru ce contribuie la eficientizarea costurilor.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI