TIOR

Categoria de credite cu cea mai mare cerere din 2015

Categoria de credite cu cea mai mare cerere din 2015Creditele de consum au fost foarte căutate în Europa, în primul trimestru al anului 2015. Ratele scăzute ale dobânzilor este motivul principal pentru vânzările numeroase de credite de consum.

 

Conform unui sondaj Eurofinas, în primele 3 luni ale anului 2015 vânzările de credite de consum au crescut cu 6,2%: “Creditul de consum a crescut în marea majoritate a pieţelor, în special în Europa de Sud şi în unele ţări nordice. Trebuie subliniat faptul că acesta este al optulea trimestru consecutiv în care s-a înregistrat o creştere a creditului de consum nou acordat, confirmând că piaţă europeană de consum se confruntă cu redresare susţinută”, se menţionează în sondaj.

 

Creditele pentru finanţări auto au fost cele mai accesate, volumul de vânzări crescând cu 10% faţă de primul trimestru al anului trecut. De asemenea, şi creditele de nevoi personale s-au vândut mai bine, cu 4,3% peste nivelul din primul trimestru al anului 2014.

 

În România, comparativ cu situaţia din restul Europei, creditele de nevoi personale s-au vândut şi mai bine. Conform analiştilor economici, creşterea a fost cu 17% mai mare faţă de media din restul ţărilor continentului.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI