TIOR

Cate credite pentru locuinte au luat romanii in 2014?

Cate credite pentru locuinte au luat romanii in 2014?Românii au luat credite pentru locuinţe de 1,6 miliarde de lei în primele 8 luni ale anului 2014. Creditele pentru locuinţe au crescut cu aproape 4% faţă de sfârşitul anului trecut, până la 42,5 miliarde de lei. În judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Dâmboviţa şi Cluj s-au înregistrat cele mai mari creşteri ale împrumuturilor pentru achiziţia de locuinţe.

 

Locuitorii oraşului Călăraşi au fost cei mai doritori să cumpere o locuinţa prin credit în primele 8 luni ale anului 2014. Aceştia au luat credite în valoare de 155 de milioane de lei, cu aproximativ 6,9% mai mult faţă de sfârşitul anului trecut.

 

În judeţele Ialomiţa şi Dâmboviţa creşterile volumurilor de credite ipotecare au fost în creştere cu 5,9%, respectiv 5,4%, iar în Cluj cu 5,3%, până la 2,4 miliarde de lei.

 

În Bucureşti, creditele pentru locuinţe acordate în primele 8 luni ale anului 2014 au ajuns la 18,6 miliarde de lei, adică aproximativ 44% din totalul la nivelul întregii ţări. Doar în Iaşi, Braşov, Dolj şi Sibiu volum creditelor acordate a depăşit un miliard de lei.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI