TIOR

Cate companii s-au imprumutat in cadrul programului Prima Casa pentru IMM-uri

Cate companii s-au imprumutat in cadrul programului Prima Casa pentru IMM-uri22 de companii din România s-au împrumutat în cadrul programului Prima Casă pentru IMM-uri. Acestea au luat credite de 3,5 milioane de lei (fiecare garanţie acoperă jumătate de credit, deci finanţările ajung la 7 milioane de lei) în primele 6 luni de la debutul programului. Informaţiile au fost făcute publice de către Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

 

Plafonul aprobat de Ministerul Finanţelor pentru programul Prima Casă pentru IMM-uri este de 4 miliarde de lei. În primele 6 luni de la începutul programului, 22 de companii au accesat credite pentru finanţarea capitalului de lucru, în valoare de 7 milioane de lei.

 

Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a primit 31 de solicitări de împrumuturi, ultimele 9 aflându-se în etapa de procesare.

 

La programul Prima Casă pentru IMM-uri participa peste 20 de bănci dintre cele mai importante din România, precum CEC Bank, Banca Transilvania, Banca Românească, Banca Carpatica sau Banca Italo-Romena.

 

Companiile interesate de un credit pentru finanţarea capitalului de lucru pot primi până la 5 milioane de lei, cu termen de rambursare de 24 de luni (cu perioadă de prelungire de încă maximum 12 luni).

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI