TIOR

Cat platesti lunar la banci pentru comisioane

Cat platesti lunar la banci pentru comisioaneÎn afara Băncii Transilvania, instituţiile de creditare din România taxează clienţii la comisioanele pentru administrarea conturilor curente. Află de la cât pornesc costurile.

 

Băncile din România solicită în medie 2,5 lei pe lună pentru administrarea conturilor curente ale persoanelor fizice, însă în cazul unor instituţii de credit costurile lunare ajung chiar şi la 7,5 lei. Diferenţele sunt foarte mari, chiar şi între cele mai profitabile bănci din ţară.

 

Spre exemplu. Raifeissen, CEC Bank, Piraeus şi Alpha Bank taxează clienţii cu 2,5 lei pentru comisionul de administrare a contului curent. Bancpost, o altă bancă de top din România solicită un comision de 3,5 lei pe luna, în timp ce BRD şi BCR, cele mai mari insititutii după active cer 4,2 lei, respectiv 4,5 lei. ING Bank şi UniCredit Ţiriac Bank percep cele mai mari comisioane, de 5%, respectiv 7,5% pe lună.

 

Chiar dacă diferenţele sunt semnificative, băncile care solicită mai mult la comisioane oferă alte facilităţi compensatorii, în funcţie de politicile stabilite.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI