TIOR

Cat mai costa creditele imobiliare pentru terenuri?

Cat mai costa creditele imobiliare pentru terenuri?Ratele la creditele imobiliare pentru achiziţia de terenuri au scăzut în ultimele luni. Cele mai bune dobânzi pentru astfel de împrumuturi pornesc de la aproximativ 6% pe an.

 

Românii care vor să ia un credit imobiliar pentru a-şi cumpără terenuri plătesc rate lunare de la 650 de lei. Bancpost, una dintre primele 10 bănci din România, practică o dobândă de 6,13% pe an pentru creditele imobiliare destinate achiziţiei de terenuri. Cu alte cuvinte, pentru un împrumut de 80.000 de lei, pe o perioadă de 15 ani, lunar un client va trebui să scoată din buzunare 650 de lei.

 

O dobândă ceva mai mare, de 6,92% pe an, o putem găsi la UniCredit Ţiriac Bank. Totuşi, diferenţa dintre ratele lunare este mică, de doar 21 de lei (671 de lei la UniCredit, faţă de 650 de lei la Bancpost), pentru acelaşi tip de credit imobiliar pentru achiziţia de terenuri.

 

Dobânzi în jur de 7% pe an mai au în ofertă şi cei de la Banca Carpatica, pentru împrumuturile imobiliare destinate achiziţiei de terenuri.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI