TIOR

Carpatica accelereaza creditarea, isi reduce pierderea

Carpatica accelereaza creditarea, isi reduce pierdereaBanca Carpatica accelerează creditarea şi îşi reduce pierderile în al doilea trimestru din anul 2014. Instituţia a anunţat un sold al creditelor cu 4,6% mai mare, în comparaţie cu decembrie 2013. Portofoliul de credite noi a ajuns la 221 de milioane de lei.

 

Banca Carpatica şi-a mărit stocul de credite cu 4,6%, până la 845 de milioane de lei, faţă de sfârşitul anului trecut. Comparativ cu primul trimestru din 2014, rezultatul din al doilea trimestru a fost cu 3% superior. Depozitele bancare ale Băncii Carpaitca au scăzut totuşi, cu 3%, la 2,37 miliarde de lei.

 

Una peste altă, banca şi-a redus pierderea de peste 2 ori, la doar 350.000 de lei. După ce în primul trimestru al anului, instituţia a avut pierdere de 905.000 de lei, acum această este, după cum se poate vedea şi mai sus, mult mai mică. Cu toate acestea, după primele 6 luni din 2013 banca avea un profit net de 16,1 milioane de lei.

 

"A fost o jumătate de an plină de provocări pentru banca noastră. Identificarea unor investitori strategici avansează conform planurilor. Având astfel aspectele reputationale sub control, vom continuă implementarea strategiei în 2015 şi în anii următori. Estimăm că planurile de dezvoltare vor fi finalizate şi făcute publice în trimestrul 4 al anului curent", au declarat oficialii Băncii Carpatica.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI