TIOR

Care sunt cele mai mari banci de investitii din lume?

Care sunt cele mai mari banci de investitii din lume?JP Morgan Chase este în continuare cea mai mare bancă de investiţii din lume, după rezultatele din primul trimestru al anului 2014. În această perioadă, banca a avut venituri de 5,9 miliarde de dolari, potrivit analizei companiei de consultanţă Coalition.

 

JP Morgan Chase rămâne cea mai mare bancă de investiţii din lume, deşi veniturile acesteia s-au redus cu 15% în primul trimestru al anului 2014, până la 5,9 miliarde de dolari. Primele 3 luni ale anului au adus venituri de 3,2 miliarde de dolari băncii, din venituri fixe, tranzacţii valutare şi tranzacţii cu materii prime. Şi în categoria equities JP Morgan a ocupat primul loc, însă a ocupat doar ultimul loc al podiumului, după Goldman Sachs şi Bank of America, la veniturile din consultanţă.

 

Pe următoarele locuri în topul celor mai mari bănci de investiţii din lume sunt Goldman Sachs, Deutsche Bank, Bank of America, Merill Lynch şi Citi, Morgan Stanley, Barclays şi Credit Suisse. După cum se poate observa, cele mai mari bănci de investiţii din lume sunt fie din Statele Unite, fie din Europa.

 

Cercetarea realizată de Coalition analizează performanţele băncilor de investiţii din întreaga lume.

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI