TIOR

Care sunt cele mai bine vazute banci din Romania?

Care sunt cele mai bine vazute banci din Romania?Potrivit unui studiu Gfk România, ING Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania şi BRD sunt băncile de la noi care au cea mai bună reputaţie.


Cum trebuie să fie banca ideală în opinia românilor?


Din studiul Gfk România a reieşit că banca ideală pentru români trebuie să aibă că preocupări principale satisfacţia clienţilor, iar principiile sale de bază să fie transparenţa, etica şi responsabilitatea.


Românii au numit ING Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank şi BRD drept instituţiile financiare cu cea mai bună reputaţie din România. De altfel, 60% din populaţia urbană de la noi folosesc serviciile bancare ale instituţiilor mai sus numite.


Scorul de reputaţie bancară pe baza căruia au reieşit aceste rezultate a luat în calcul 7 mari criterii: managementul calităţii, familiaritatea, calitatea serviciilor şi a produselor, performanţă din punct de vedere financiar, responsabilitatea socială, atasementul emoţional şi calitatea de bun angajator.


Studiul de măsurare a reputaţiei în sistemul bancar s-a realizat în luna octombrie 2013, în mediul online, folosindu-se aplicaţia Gfk Reputation Management Model. Eşantionul luat în calcul a fost format din utilizatori de Internet din mediul urban.


“Oportunitatea pentru jucătorii din banking este de ieşire din pluton prin consolidarea reputaţiei, cu atât mai mult cu cât această are impact direct în performanţa financiară a companiei", a spus Simona Dan, Business Strategy Advisor GfK România.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI